//Priopćenje: Osuđujemo nepotizam Krešimira Antolića i tražimo da IO preispita odluku Uprave

Umjesto da u medijima ovih dana čitamo najave važnih dvoboja sa Osijekom i Krasnodarom, Uprava Dinama pobrinula se za nove afere u klubu, a i to po starim obrascima.

Pozivamo članove Izvršnog odbora i Skupštine Dinama da prespitaju odluku od školskom primjeru nepotizma koji je omogućio da za direktora tvrtke Plavi korner koju je osnovao klub stavi člana Uprave Dinama Krešimira Antolića, Tomislava Antolića.
Ne moramo niti podsjećati da su takvi dupli pasevi jedne braće već doveli do brojnih afera i suđenja, te kako će ponovno krajnja odgovornost biti upravo na Izvršnom odboru i Skupštini.

Mi kao članovi kluba znat ćemo se postaviti da zaštitimo interes kluba, a ozbiljnost te najave vidi se u samim dosadašnjim potezima, od prijava nadležnim tijelima do priprema pravnih postupaka i traženja odštetu. Povijest se ne smije ponavljati, već je krajnje vrijeme da se zaokrene smjer upravljanja Dinamom i omogući članovima da izaberu legalne predstavnike u tijelu kluba koji neće koristiti priliku da zbrinu obitelj i da njihov “sin radi što ja hoću Dinamu”. Ili sada po novome nečiji brat čije kulinarske spospobnosti (u koje smo se na prošlom adventu uvjerili) ne možemo uspoređivati s kuhanjem afera u Dinamu.

By | 2021-02-10T07:39:49+00:00 10. February 2021.|Categories: Uncategorized|

About the Author:

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget