Dinamo to smo mi: Imamo dokaz da smo bili u klubu, zašto ste lagali?

Predsjednik Udruge članova Dinama “Dinamo to smo mi” Juraj Čošić izjavio je okupljenim medijima u nedjelju poslijepodne kako u Udruzi i dalje stoje iza priopćenja koje su jutros pustili te kako je demantij GNK Dinama pun laži.

“Član Dinama i naše udruge prošlog je tjedna bio u klubu i dobio na uvid popis članova Dinama. O tome postoji službeni dokument koji je on potpisao prije ulaska s imenom prezimenom i brojem članske iskaznice. Također, postoji službena korespondencija e-mailom između njega i kluba gdje se točno vidi kada on može doći obaviti uvid u članstvo. Zato tražimo od Dinama da jasno kažu zašto u svom priopćenju lažu da nitko nije vršio uvid u članstvo.”, kazao je Juraj Čošić okupljenim novinarima i nastavio:

“Pozivamo ljude u Dinamu da jasno odgovore na pitanje – je li Zdravko Mamić član kluba ili nije. U popisu koji su predočili našem predstavniku njega nije bilo, kao ni Zorana Mamića i Damira Vrbanovića. Zašto do danas nisu odgovorili na naš zahtjev podnesen u svibnju da se zbog procesa i optužnica, koju su u međuvremenu postale nepravomoćne presude, spomenuti isključi iz članstva Dinama. Ako oni tvrde da Izvršni odbor nije donio tu odluku, neka onda odgovore kako to da oni nisu članstvu i zašto to nisu učinili, a dužni su po važećem statutu Kluba”, kazao je Čošić.

Odbacio je i spinove iz kluba kako se to radi da se uništi atmosfera uoči utakmice Europske lige u četzrtak.

“Naša potpora igračima nikad nije bila upitna, žao mi je da sam se zbog laži iz Kluba morao vratiti s puta u Osijeku gdje se danas igra derbi prvenstva. I ovim putem im želimo puno sreće, priželjkujemo pobjedu danas i u četvrtak te konačnu potvrdu prezimljavanja u Europi. Sportski uspjeh ne smije biti magla koja će sakriti probleme koji su i dalje u klubu. Vrijeme je da pričamo o klubu javno i da se nađu rješenja za bolju budućnost Dinama. Mi želimo uspješan, pošten i transparentan Dinamo koji će biti ponos svojih članova. Još jednom pozivamo predstavnike Dinama na javnu tribinu, kao i sve Dinamovce, koja će se održati u 6.11. s početkom u 20 sati u kazalištu Vidra.”, kazao je Juraj Čošić okupljenim novinarima.

Ostale novosti