USKOK portvrdio: Neprofitna organizacija GNK Dinamo je vlasništvo svih njezinih članova

U sjeni naše kaznene prijave USKOK je objavio žalbu (https://bit.ly/2G1d5Yn) na zatvorske kazne braći Mamić, Vrbanoviću, Pernaru i ostalima, a vrlo važan temelj žalbe jest ono što su godinama govorili i mnogi prije osnivanja naše Udruge “Dinamo – to smo mi”.
Da citiramo zamjenika ravnateljice USKOK-a, “neprofitna organizacija GNK Dinamo je vlasništvo svih njezinih članova”!
Ovo je još jedan dokaz da ne može 1 posto članova voditi Dinamo, a 99% njih ne imati nikakva prava. Zdravko Mamić, Zoran Mamić i Damir Vrbanović “bili su dužni štitit interese kluba”, navodi USKOK, i tvrdi “da mi je to (trebalo, ali nije op. DTSM) bilo povjereno od članova kluba koji su bezrezevno imenovanima vjerovali”.
Nadamo se da će nakon ovoga Zakon konačno početi jasno tumačiti i Ured za opću upravu Grada Zagreba iza kojeg se ova nelegitimna uprava uz pomoć gradonačelnika i počasnog predsjednika Dinama Milana Bandića godinama skriva, te konačno poništiti statut i omogućiti izradu novog te omogućiti provedbu demokratskih izbora u klubu s istim pravima za sve članove.
Ovo je ujedno posljednji poziv i članovima Skupštine, Uprave i Izvršnog odbora Dinama da počnu poštivati Zakon o Udrugama i provedu demokratske izbore u Dinamu.
Ukoliko to neće, Udruga “Dinamo to smo mi” priprema s pravnim timom tužbu za ostvarivanje svojih prava koja nam je sada priznao i sam USKOK.
Dinamo – to smo mi

Ostale novosti