Specijalna edicija Zlatnog medvjeda za Dinamovo proljeće

Više od 400 uzvanika na otvorenju izložbe „Dinamovo proljeće“ prošlog petka osim eksponata iz bogate povijesti kluba jako je ugodno iznenadila i specijalna edicija „Zlatnog medvjeda“ napravljena u suradnji „Pivovare Medvedgrad“ i udruge „Dinamo to smo mi“.

Jedna od najomiljenijih i najprepoznatljivijih piva „Pivovare Medvedgrad“, popularni „Zlatni medvjed“, dobio je svoje ekskluzivno i limitirano izdanje, uključeno u široku akciju „Dinamovo proljeće“ koja velikom brzinom osvaja ne samo Zagreb nego i ostatak države. Svijetlo pivo zlatnožute boje točeno je u boce s prigodnom etiketom na kojoj je medi oko vrata zavezan Dinamov šal, a sve skupa prate i krigle s logotipom „Dinamovo proljeće“. Već na otvorenju izložbe zavladao je neviđen interes kako za pivom, tako i za kriglama koje će od ovog tjedna biti dostupne u svim Medvedgradovim pivnicama (Ilica, Fakin Craft Bar, Mali Medo, Samoborska), Vrutku, kao i u partnerskim kafićima koji na vrijeme naruče pivo, jer količine su ograničene!

Pivo i krigle „Dinamovo proljeće“ mogu se naručiti na mail prodaja@pivovara-medvedgrad.hr.

„Proljetno“ izdanje „Zlatnog medvjeda“ prva je suradnja „Pivovare Medvedgrad“ i udruge „Dinamo to smo mi“ koja će se nastaviti i na velikom koncertu u Domu sportova 23. veljače gdje će publika imati prilike probati čak šest različitih Medvedgrad piva. Koncert „Dinamovo proljeće“ bit će glazbeni vrhunac niza istoimenih kulturnih aktivnosti u Zagrebu, a nastupiti će Jura Stublić & Film, Kawasaki 3P, Tram 11 i Šank.

RASPORED DINAMOVA PROLJEĆA:
KONCERT
Jura Stublić & Film, Kawasaki 3P, Tram 11 & Šank
Dom sportova – Zagreb
Subota 23. veljače od 20:00

Ulaznice kreću u prodaju u petak, 25. siječnja po early bird cijeni od 50 kn koja će vrijediti do 3. veljače. Od ponedjeljka 4.2. za ulaz će trebati izdvojiti 60 kn, a na sam dan koncerta 70 kn. Službena prodajna mjesta su svi Vivas Barovi, Bar & Club History (Tkalčićeva 68), Bad Blue Boys Fan Shop (Ilica 37), Mali Medo (Tkalčićeva 36), Pivnica Medvedgrad (Ilica 49), Fakin Craft Bar (Vukovarska 68), sva prodajna mjesta Eventima i online na www.eventim.hr.

IZLOŽBA
Izložba povijesno vrijednih eksponata NK Dinamo (dresovi, šalovi, zastavice, plakete, ulaznice, fotografije)
Galerija Kranjčar, Kaptol 26
Trajanje izložbe od 9. do 19. veljače
Ulaz slobodan

DOKUMENTARNI FILM
Prikazivanje filma „Dinamovo proljeće – 20 godina poslije“, Ištvan Filaković, Vladimir Kleščić (2002. HRT)
Kino Europa
Ponedjeljak 18. veljače od 17 sati
Ulazak slobodan do popunjenja mjesta u dvorani prethodnom rezervacijom

TRIBINA
Potencijali Dinama
Novinarski Dom
Ožujak 2019.

Ostale novosti