Naše pjesme predstavljaju Zagreb, a navijači Dinama prepoznali su u njima poveznicu za sve ovo za što se bore

Uoči koncerta “Dinamovo proljeće” 23.2. u Dvojci Doma sportova na “ispitivanje” su došli i igrači iz Tram11. Bilo je kratko, ali brzo i jasno, i sve su nam priznali.

Momci, vi ste uz Dinamo vezani još odavno, ali i preko tribine zapad i svojih studentskih poslova.

“Znali smo mi ići na domaće tekme i prije naših poslovnih akcija na zapadnoj tribini (smijeh). Ja sam išao sa ekipom iz Retkovca i mojim reperima iz kvarta, to je bilo jako zabavno. Kao srednjoškolci smo znali prodavati pivo na zapadnoj tribini. Dobro se zaradilo, a bilo je dobro za kardio furat pive gore dolje po tribini”.

Jeste li tada kad ste prodavali na zapadu sanjali da ćete pjevati Dinamovim navijačima na koncertu kao što je “Dinamovo proljeće”?

“Nismo, tada smo sanjali da nastupamo bilo gdje (smijeh). Nadali smo se da će naši frendovi Boysi dolazit na koncerte kao što i jesu kad smo postali poznati”.

Zašto vas Dinamovci, navijači Dinama toliko vole?

“Zato što nas vole mnogi u cijeloj Hrvatskoj i zato što predstavljamo Zagreb. Ispričali smo priče koje ostaju za sva vremena, a najvažnije je što su iz zagrebačke perspektive. Zato najveće i posebne simpatije dobivamo od Dinamovaca. Mnogi su se prepoznali u pjesmama i cijelom atmosferom u pjesmama. Pad sistema, Kužiš spiku, Na vrućini gradskog asfalta, Kaj ima lima dovoljne su poveznice sa svim za šta se bore Boysi i navijači Dinama”.

Što možemo očekivati na koncertu od vas?

“Izvodit ćemo stvari koje vole Boysi i još pokoji hit”.

Poruka onima koji još nisu kupili ulaznicu od vas koji ste ih čak i prodavali na utakmici Futsal Dinama?

Savjetujem da kupe što prije, od te tekme je prošlo već dosta, a tada je bilo pola karata već prodano. Kupite na vrijeme da ne izvisite na ulazu.

Karte za koncert osim u Ilici 37, Pivnici Medvedgrad, Vivas Barovima i Historyju, dinamovci će moći nabaviti i na sljedećoj utakmici Futsal Dinama koja se igra dan prije koncerta u Domu sportova II kada Plavima u goste dolazi rival Split.

Ostale novosti