Zbog velikog interesa produženo trajanje izložbe Dinamovo proljeće!

Zbog velikog interesa građana i dinamovaca za izložbu povijesnih Dinamovih eksponata u Galeriji Kranjčar na Kaptolu, izložba Dinamovo proljeće produžena je do subote, 23. veljače. Na dan utakmice između Dinama i Viktorije, u četvrtak 21. veljače, posebni kustosi vodit će posjetitelje kroz izložbu.

Izložba je otvorena svakim radnim danom od 11 do 19 sati, tako da će Dinamovi navijači, koji stižu na utakmicu iz ostalih dijelova države, imati dosta vremena u četvrtak prošetati kroz Dinamovu povijest. Izložba će se zatvoriti u subotu u 14 sati.

Ulaz je besplatan, a svi posjetitelji mogu kupiti prospekt izložbe u cijeni od 30 kuna.

Veliki tjedan za Dinamove navijače počeo je u ponedjeljak prikazivanjem dokumentarnog filma „Dinamovo proljeće – 20 godina poslije“, a svoju kulminaciju doživjet će u razdoblju od četvrtka do nedjelje.

Dinamo u četvrtak u 19 sati igra povijesnu utakmicu protiv Viktorije iz Plzena na Maksimiru, zatim u petak Futsal Dinamo s početkom u 20 sati dočekuje Split u dvorani II Doma sportova, u subotu (23. veljače) na istom mjestu održava se veliki koncert Dinamovo proljeće na kojem nastupaju Tram 11, Jura Stublić, Kawasaki 3P i Šank!?, a sve će se zaključiti nedjeljnim prvenstvenim dvobojem između Dinama i Osijeka u 17:30.

Ostale novosti