Kawasaki 3P: Dinamo je poseban osjećaj i veselimo se nabrijanom koncertu

Nakon Tram11, Šanka uoči velikog subotnjeg koncerta popričali smo i s Tomislavom Vukelićem “Tomfom” iz Kawasakija 3P.

Nekad ste vi išli i na gostovanja Dinama, ali nije vas dugo bilo.

“Putovalo se dosta na utakmice po bivšoj državi i po Europi. Bilo je zanimljivih putovanja…o nekima se baš i ne smije govoriti (smijeh). Uglavnom poseban je to osjećaj. Zadnjih devet godina nisam išao na utakmice po Hrvatskoj iz osobnih razloga i nekog mog viđenja situacije u i oko kluba”.

Kako gledate na projekt “Dinamovo proljeće” koji želi vratiti stari identitet Dinama, ali samim time i Zagreba?

“Nadam se iskreno da će to zaživjeti i da će se nogomet u Zagrebu vratiti navijačima zbog kojih i postoji. Dešavaju se pozitivne promjene i pozdravljam to u potpunosti”.

Fali li taj urbani pečat Zagreba?

“Naravno da fali. Sjećam se kako je to nekad izgledalo. Sreća i veselje po cijelom gradu. Danas fali ta potpora cijelog grada klubu i mislim da su tome “kumovala” negativna događanja oko kluba u zadnjih par godina.”

Postoji li trema uoči ovog koncerta ili vam je on kao svaki drugi?

“Nema treme. K3p je uigrana ekipa koja jedva čeka “razvaliti” stage. Veselimo se “skupnom” pjevanju publike s nama. To će biti show!”

Kakvu ste playlistu složili?

“Playlista je standardno nabrijana kao svaki put u Zagrebu. Imamo i goste naše stare prijatelje s kojima smo ranije surađivali. Uglavnom biti će to odličan tulum”, rekao nam je za kraj frontmen Kawasaki 3P-a.

Ostale novosti