IMAMO DOKAZ: Kako je Mamić još jesenas sam tražio ispisnicu iz Dinama

Udruga “Dinamo to smo mi” odlučila je objaviti faksimil pisma koje je još jesenas, nominalno vodstvu kluba, a zapravo svojim poslušnicima koje je sam postavio, iz druge države poslao Zdravko Mamić. Iz sadržaja pisma jasno se vidi kako je ovaj bjegunac, osuđen za krađu 330 milijuna kuna iz Dinama, tražio da ga se izbriše iz članstva kluba, ali i iz Skupštine Dinama.
Tu smo činjenicu uostalom i objavili bili u medijima, nakon što je već bilo jasno da ta osoba više nije u članstvu kluba. No, tada se, nakon poziva iz bjegunstva, sve krenulo demantirati i lagati članovima kluba i javnosti.
Pozivamo sve članove Skupštine Dinama da upitaju nadležna tijela kluba zašto se ovaj dopis sakrivao od svih, pa i njih samih, zašto pristaju biti dio obmane, te da zatraže jasne odgovore odgovornih članova Uprave zaduženih za članstvo.
Isto tako pozivamo ih još jednom da preispitaju odluku Skupštine kluba o tome da klub nije oštećen od strane nekadašnjeg vodstva u sudskim procesima koji se vode u Osijeku.
Nadamo se da neće i oni sami, kao instalacije te jedne osobe nametnute članovima Dinama, početi slati iste “ispisnice” i pobjeći iz kluba. To ih neće amnestirati od odgovornosti koje su imali za vrijeme svog mandata.

Ostale novosti