Dinamo nije ništa bez nas, mi smo mu “srce, duša, a i glas”.

“Atmosfera je bila predivna. Ovo nije bilo nimalo ‘fejk’, već se navijalo baš onako… od srca. Ovo je bio Dinamo!”.

Riječi su to legendarnog kapetana, Zvonimira Bobana, koji je još uvijek pod dojmom, govorio o onoj sjajnoj atmosferi priređenoj u svibnju povodom utakmice kojom smo obilježili 13. svibanj i nikad odigranu utakmicu Dinama i Zvezde, te pomogli još jednoj legendi kluba, našem Slavku Ištvaniću.

Navijalo se onako… od srca ove sezone i u Budimpešti i u Splitu, naravno i u Maksimiru. Bad Blue Boysi su u finom zamahu i zato se svi moramo veseliti Šalati i utakmici Futsal Dinama i Milana.

Ali osim Bad Blue Boysa, za koje ne sumnjamo da će biti na svojoj, visokoj razini, red je i na ostalim navijačima, Dinamovcima iz svakog kvarta Zagreba, svakog kutka Hrvatske, da damo svoj obol.

Futsal Dinamo je klub svih nas navijača. On simbolizira ono što sanjamo i za što se borimo u Maksimiru. Ta ideja mora biti iznad rezultata našeg, malog, ali opet tako velikog, kluba.

Uspjesi NK Dinama (koji ne smiju biti magla pred istinskim problemima u Klubu) ne smiju zapostaviti klub koji smo svi zajedno postavljali na noge i koji nam je donio emocije, i one vesele i one tužne.

I upravo zato u subotu je obveza svakog istinskog Dinamovca da dođe gore, bude dio spektakla kao svih prethodnih godina.

Dinamo nije ništa bez nas, mi smo mu “srce, duša, a i glas”.

Uživajmo u subotu u još jednom prazniku, one istinske, Dinamovštine!

Ostale novosti